Winnaar fotocompo November 2012

Dec-15-2012

En ook November heeft weer een mooie winnaar opgeleverd van de fotocompo. Dit maal heeft Lodewijk te titel te pakken met een foto van zijn Boyer buggy met Willy achter het stuur. Klik op lees meer voor het verhaal bij de foto.

Het verhaal van Lodewijk bij de foto:

“Deze wagen heb ik ooit gekocht in amerika en zou naar verluid gebouwd zijn door John Boyer, het chassis in ieder geval. Na een hele lange omweg kwam hij na 4 maanden pas aan in Nederland, bij het uitpakken stond ik versteld van het vakmanschap, de wagen heb ik zelf toen omgetoverd tot een brushless monstertje met dubbele koelvinnen achterop en een brushless setje van traxxas.

Toen in een vlaag van verstands verbijstering heb ik de wagen verkocht, ik wilde toen fondsen maken voor een axial scx10, Had ik het maar nooit gedaan, er zijn in mijn complete loopbaan 3 wagens waar ik oprecht spijt van heb ze ooit te hebben verkocht , dat is deze , mijn 1 op 5 jeep scaler en mijn Blazing blazer.

Mocht iemand weten waar deze wagen zich nu bevind of wie hem heeft graag even contact opnemen, ik neem hem graag weer terug!!”

Share and Enjoy

Gepost in Mededelingen