Archief voor October 2012

Winnaar fotocompo September 2012

Oct-30-2012

Na alle perikelen van de laatste tijd dan eindelijk de update met daarin de winnaar van onze fotocompo van September. De felicitaties gaan ditmaal naar Wimke met de volgende foto.

 Klik op de foto voor een vergroting

Lees meer »

Share and Enjoy

Gepost in Mededelingen

We zijn terug!

Oct-18-2012

Het heeft even geduurd en de nodige hoofdbrekens opgeleverd, maar het forum is weer bereikbaar. We zijn nog niet zo ver om nieuwe leden te kunnen accepteren, maar de discussies kunnen worden voortgezet door de huidige leden. Binnenkort is het ook weer mogelijk om je in te schrijven op het forum.

Share and Enjoy

Gepost in Mededelingen

TG noodgedwongen verhuisd

Oct-7-2012

Om nog onbekende redenen is ons contract bij hosting2go opgezegd. Hierdoor waren we genoodzaakt om alles te gaan verhuizen naar een andere provider. De domeinnaam en de frontpage zijn nu reeds over. De gallery en het forum moeten nog. Zodra er meer bekend is, zal dat hier kenbaar worden gemaakt.

Het vermoeden speelt bij ons dat TG te groot en te zwaar is geworden voor ons hostingpakket. Met zoals jullie zien de nodige gevolgen…

Er wordt hard gewerkt om alles weer op zijn plek te krijgen. We hopen dat er zo min mogelijk informatie van het forum verloren is gegaan, dat gaan we echter pas meemaken als alles weer werkt. Zeer spannende tijden voor TG dus…

Share and Enjoy

Gepost in Mededelingen