Lamborghini Cheetah, de oorspronkelijke promo-video

May-4-2012

Bij het lezen van de titel zullen de meesten wel denken: “Die ken ik toch al wel? Of waren de Tamiya-promo’s op Youtube nep?”. De Tamiya promo-video’s op Youtube zijn uiteraard hartstikke echt. En de Cheetah promo-video van Tamiya is net zo echt als alle andere promo-video’s van Tamiya die op Youtube te vinden zijn.

Echter, de meesten kennen de originele Cheetah promo-video van Lamborghini zelf niet. En dat is dan ook de promo-video waar wij op doelen in dit artikel ;)


(Foto: www.BlackHoleSun.fr)

We zullen dan ook onmiddellijk toegeven dat deze promo-video niets van doen heeft met een promo-video van een Tamiya. Maar het is natuurlijk wel een model dat door Tamiya op de markt is gebracht, wat al 1 reden is om er aandacht aan te schenken. En dat is niet de enige reden, toen de promo-video van Lamborghini ons onder ogen kwam zagen wij op de TG-redactie al direct gelijkenissen met de promo-video’s zoals Tamiya ze “back-in-the-days” maakte. En dan spreekt het vervolgens voor zich dat wij een dergelijke video niet achter zullen houden voor de trouwe TG-bezoeker ;-)

We zouden dus willen zeggen, bekijk de video en oordeel zelf (helaas kunnen wij deze video niet insluiten).�  http://www.autojunk.nl/2012/04/lamborghini-cheetah-concept

En uiteraard nog de promo-video van Tamiya zelf.

Share and Enjoy

Gepost in Filmpie!, Gekkenpraat