Nieuwe Promovideo’s losgelaten

Feb-1-2012

Op het forum zijn al even heftige discussies gaande over de nieuwe releases van Tamiya. Gisteren konden we ons al verlekkeren aan de eerste vrijgegeven specs van deze releases. En vandaag gaat Tamiya nog een stapje verder en kunnen we ons vergapen aan de zojuist vrijgekomen promovideo’s van deze nieuwe releases.

We beginnen natuurlijk met de lekkerste van allen, de Bruiser “re-release”.


Natuurlijk is de Bruiser niet de enige nieuwe release, zoals jullie al wel hebben gezien heeft Tamiya Willy ook getrakteerd op een nieuwe ride. Ook Willy heeft niet kunnen ontsnappen aan de roddelpers en is dan ook zorgvuldig vastgelegd ;-) Hij lijkt in ieder geval een hoop lol te beleven aan zijn nieuwe ride.

En we zijn er nog lang niet, de Mud Blaster II is ook geëerd met een eigen promovideo. Hij komt mijns inziens erg uit proporties over en valt voor mij dan ook af als potentiële nieuwe aanwinst. Waar ze met de originele Mud Blaster een echte monster truck look wisten te vangen in het model, slaan ze hier de plank een beetje mis…

Ook is op het forum een hoop te doen geweest over de release van de Nissan Titan. We hadden de hoop dat Tamiya met deze release op de Short-Course hype in zou springen. Helaas dat wederom niet gebeurd en blijkt het simpelweg een DT-02 te zijn met daarop de kap van een Nissan Titan. Het was een release met een hoop potentie, maar deze hebben ze er niet uit weten te halen. Het lijkt een klein beetje inspiratieloos te zijn en ook hier zijn de proporties weer volledig zoek… Misschien dat er met een tweakje hier en daar nog wat van te maken zal zijn?

Als laatste kunnen we de promovideo van de Leonis aanschouwen. Deze heeft prachtige looks en is voorzien van het nieuwe DB-02 chassis, een old-school shaft-driven 4wd chassis. Ik heb een zwak voor shafties en vind dit dan ook een geweldige release en denk dat dit een buggy/ chassis is met een hoop potentie. Zeker gezien we de motor in het midden vinden en dus ook nog eens een mooie gewichtsverdeling aantreffen ;-)

Share and Enjoy

Gepost in Filmpie!, Tamiya-nieuws