De beste wensen namens TG en Willy

Dec-23-2011

Komend weekend is voor velen van ons weer een leuk weekend met de welbekende verplichte “gezellige” familiebezoeken. Zeker de bezoeken aan de schoonouders zijn iets waar velen van ons naar uitkijken, NOT…

Daarom willen wij van TG iedereen een hart onder de riem steken en laten blijken dat onze gedachten bij jullie zijn. Niet enkel onze gedachten, want bijgevoegde kerstkaart is ook namens Willy, die ook ontzettend te doen heeft met iedereen die dit weekend ten prooi zal vallen aan deze zo gevreesde familiebezoeken.

(Helaas heeft is het maken van deze kerstkaart Willy duur komen te staan, klik op “lees meer” om het verhaal hierachter te lezen…)

Zoals jullie kunnen zien heeft Willy dit jaar illegaal een kerstboom uit onze bossen getrokken, om zo zijn stulpje op te kunnen vrolijken tijdens de donkere kerstdagen. Helaas heeft de boswachter deze illegale boomkap opgemerkt en heeft Willy een flinke boete gekregen. Dit jaar wordt het voor hem dus helaas kerst zonder kalkoen, aangezien onze grote vriend financieel is gesloopt… De boom heeft hij helaas ook niet mogen houden :(

Willen jullie Willy steunen en zorgen dat hij toch nog een enigszins leuke kerst beleeft? Help dan mee om hem een nieuwe auto te laten winnen en stem op zijn kerstkaart/ foto in de Tamiyaclub kerstcompetitie. Dit kan vanaf 1 Januari, en zijn inzending is hier te bekijken.

Dan rest ons enkel nog iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar te wensen.

p.s. Voor degenen die deze afbeelding als bureaublad achtergrond willen gebruiken, klik op de afbeelding voor een hoge resolutie.

Share and Enjoy

Gepost in Gekkenpraat, Vreemde eenden!