Interactie

Nov-13-2007

Het doodenge wereldwijde web nodigt natuurlijk uit tot interactie. Als je als lezer graag wilt reageren op onze capriolen kun je gewoon een berichtje achterlaten achter een artikel. Wij stellen jullie commentaar zeer op prijs zolang het opbouwend of complimenteus bedoeld is. Ongezouten kritische opmerkingen dumpen we gewoon in de vuilnisbak, net zoals commerciële linkjes, je bent dus enigzins gewaarschuwd! Indien noodzakelijk reageren wij ook weer op jullie reacties, dus lang leve de interactie!

Oh ja, om hier te kunnen reageren is het wel noodzakelijk dat je jezelf eventjes registreert. Dat is een kleine moeite die veel werk scheelt als je regelmatig terugkomt.

Vaste bezoekers die echt de smaak te pakken hebben en zelf ook een bijdrage willen leveren kunnen op verzoek auteur op Tamiya-gekken worden. Door aanpassing van je rechten kun je dan inloggen op het dashboard (de admin) en je verhaal schrijven en foto’s uploaden. We stellen wel een paar voorwaarden aan onze auteurs:

  • je bijdrage dient wel raakvalkken met onze website te hebben (RC dus)
  • je beheerst de Nederlandse taal enigzins
  • foto’s moeten 500 pixels breed zijn en duidelijk (close-upjes en beeldvullende RC-modellen doen het het beste!)
  • als je verhaal klaar is kun je het aanmelden ter goedkeuring waarna wij het online plaatsen als de tijd daarvoor rijp is

Wil je ook auteur worden op Tamiya-gekken, stuur dan een mailtje aan info@tamiyagekken.nl en doe mee!

Subscriber:

Dit blogscript biedt nu ook de mogelijk om automagisch op de hoogte te worden gebracht van nieuwe posts. Wil je ook een mailtje van ons krijgen als we weer wat nieuws te meldenhebbe? Registreer en zet een vinkje bij de desbetreffende optie in je profiel of geef je e-mailadres door zodat je ook op de mailinglijst staat:


 

Gepost in