TG verwelkomt Mark-013 tot de crew

Sep-1-2011

Tamiyagekken is nog amper bijgekomen van het vertrek van Mark uit de crew en de daarmee gepaard gaande verandering van eigenaar. En de volgende grote verandering van de crew dient zich alweer aan…

Een van Aart zijn bekendere creaties

Aart a.k.a. Mir4dor op het forum, heeft aangegeven te willen stoppen met zijn activiteiten als moderator. Daarmee zien wij op Tamiyagekken de laatste man (op monster_beetle na) vertrekken die vanaf het eerste moment tamiyagekken heeft gesteun met het runnen en tevens opstarten van deze inmiddels behoorlijk grote website. Helaas horen deze besluiten bij het leven en spelen er soms andere zaken waardoor zulk soort beslissingen genomen moeten worden.

Als TG-crew willen wij Aart enorm bedanken voor zijn inzet voor Tamiyagekken. Veel van onze leden zullen zonder meer onderkennen dat Aart in grote mate heeft bijgedragen aan het succes van TG. Ook heeft hij aangegeven dat, als hij af en toe nog iets kan betekenen voor TG dat hij ons nog graag zal ondersteunen, super! Natuurlijk zullen we Aart ook niet volledig zien vertrekken van het forum en mogen we hopelijk zo nu en dan nog inspirerende projecten van hem tegemoet zien.
Al met al kunnen wij concluderen dat Aart van groot belang is geweest voor het succes van deze website. Hiermee heeft hij dan ook zonder meer zijn gold-membership verdient als erkenning voor zijn verdiensten.

Natuurlijk heeft de TG-crew na de aankondiging van Aart zijn vertrek de koppen bij elkaar gestoken om te kijken hoe dit gat opgevuld zou moeten worden. Hierbij zijn een aantal namen gevallen, waaronder de naam van Mark-013 welke in het verleden al eens heeft aangegeven TG te willen ondersteunen met het runnen van de website. Het algemene gevoel was dat hij de nodige kennis in huis heeft en goed binnen de crew en website past. Hierop is dan ook een PB zijn kant uitgegaan met de vraag of hij dit nog zou willen doen.

In een reactie heeft hij aangegeven dit nog steeds te zien zitten en naast het reguleren van het forum ook te willen bijdragen aan de frontpage. Wij heten Mark dan ook van harte welkom bij de crew en hopen een gezellige tijd met hem tegemoet te gaan.

Top Mark! Verken de nieuwe mogelijkheden die je hebt eens rustig en vraag wat je vragen wilt.

Gepost in Mededelingen
 1. Mark-013 @ September 1, 2011, 14:22

  Goh, wat een welkom. Ik word er gewoon stil van… bedankt! :-D
  Ik zal mijn beste beentje voorzetten.

 2. mir4dor @ September 1, 2011, 17:41

  Ik wordt er ook een beetje stil van (blush)

  @ Mark: heel veel succes en plezier binnen de crew gewenst, top dat je het stokje wilt overnemen ;-)

  Die foto dan: ge-wel-dig !

Reageer

Je moet ingelogd zijn om te reageren.